Η τέχνη της αποτελεσματικότητας

Βελτιώστε την χρονοβόρα τεχνική διαστρωμάτωσης και μειώστε τον χρόνο θεραπείας που απαιτείται για τις οπίσθιες αποκαταστάσεις  περισσότερο από το μισό(1) με το σύστημα προϊόντων 3s PowerCure - επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την ίδια αισθητική και ποιότητα όπως και πριν.

Θα προτιμούσατε να επιλέξετε χαμηλή ημιδιαφάνεια και αισθητικά αποτελέσματα ή υψηλή ημιδιαφάνεια και μεγάλο βάθος πολυμερισμού; Δεν τίθεται πλέον θέμα επιλογής για αισθητική ή για αποτελεσματικότητα. Οι σύνθετες ρητίνες 4-mm Tetric PowerFill και Tetric PowerFlow συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δύο ιδιοτήτων, ώστε να προσφέρετε και τα δύο.

Όταν τοποθετούνται άμεσες αποκαταστάσεις ομάδος Ι και ΙΙ σε μόνιμα οπίσθια δόντια, φωτοπολυμερισμοί 3 δευτερολέπτων(2) από την μασητική πλευρά είναι επαρκείς για όλα τα βήματα πολυμερισμού στη λειτουργία 3sCure.

Φωτοπολυμερίστε τα Adhese Universal, Tetric PowerFill και Tetric PowerFlow με ένταση φωτός 3.000 mW/cm2 χρησιμοποιώντας το Bluephase PowerCure. Θα  παρατηρήσετε σίγουρα τον χρόνο που κερδίζετε!

 

DirRest_Gruppe_09-18_0006_800x600_Kit1.jpg
(1) Tetric PowerFill και Tetric PowerFlow συγκριτικά με Tetric EvoCeram και Tetric EvoFlow. Στοιχεία διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. (2) Ένας πολυμερισμός 3 δευτερολέπτων στο πρόγραμμα 3sCure (3.000 mW/cm2) του Bluephase PowerCure ισχύει μόνο για αποκαταστάσεις ομάδος Ι και ΙΙ σε μόνιμα οπίσθια δόντια, όταν φωτοπολυμερίζονται με έκθεση από την μασητική πλευρά.

Αξιοποιήστε τη δύναμη ενός ολοκληρωμένου συστήματος προϊόντων

Το 3s PowerCure προσφέρει μια πλήρως συντονισμένη σειρά προϊόντων για αποκαταστάσεις συνθέτων ρητινών, μακροχόνιας διάρκειας, σε κοιλότητες ομάδων Ι και ΙΙ στα μόνιμα οπίσθια δόντια.

 

Ζήστε τη διαφορά με το 3s PowerSure

Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για τον πολυμερισμό των σύνθετων ρητινών Εδώ ο πολυμερισμός 3 δευτερολέπτων προσφέρεται με εξαιρετικά εύχρηστο τρόπο.
 
Dr Nathaniel Lawson (Assistant Professor και Division Director of Biomaterials UAB School of Dentistry, Birmingham, USA)

Κερδίστε έως και 57% χρόνο στην περιοχή των οπισθίων

Τώρα μπορείτε να αυξήσετε περαιτέρω την αποτελεσματικότητα τής οδοντιατρικής εργασίας σας. Το Tetric PowerFill και το Tetric PowerFlow σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε τις αποκαταστάσεις σε λιγότερα στρώματα μειώνοντας το πήγαινε-έλα μεταξύ σύνθετων ρητινών, εργαλείων διαμόρφωσης και συσκευής πολυμερισμού - επιτυγχάνοντας παράλληλα τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνικές διαστρωμάτωσης1

Grafik_Zeitersparnis_300x400_EL.jpg
(1) Tetric PowerFill και Tetric PowerFlow συγκριτικά με Tetric EvoCeram και Tetric EvoFlow. Στοιχεία διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Το επιστημονικό υπόβαθρο